Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kurulu düzenin bozulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada gökyüzü yıldız görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, söylediklerinin çıkacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzü ve yıldızlar görmek bahtın açık olmasına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalettir.

Rüyada gökyüzü yıldızları görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments