Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü ve yıldızları görmek

Rüyada gökyüzünü ve yıldızları görmek

Rüyada gökyüzünü ve yıldızları görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işarettir.

Rüyada gökyüzünü ve yıldızları gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünden yıldız almak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, bundan güç ve cesaret alacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzündeki yıldızları görmek hastalıktan şifa bulmaya, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız topluluğu görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzü yıldızları görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments