Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek işlerinde bereket olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kazancını arttıracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ay yıldız güneş görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ekmeğinin azalacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Rüyada yıldız ay görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada yıldız ve ay görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine rivayet eder.

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ay güneş yıldız görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada güneş ay yıldız görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments