Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde bir sürü yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde bir sürü yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde bir sürü yıldız görmek huzurunun eski haline döneceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, ailesini de mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde bir sürü yıldız gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz çoğalıyor.

Rüyada gökyüzünde bir sürü yıldız görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hedeflerini tutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve yıldız görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız almak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bankadaki hesabının kabaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments