Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kimseyle konuşmayacağına, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kudret ve destek olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü ve yıldızları görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments