Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek mevki kaybına uğrayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek variyetini çoğaltacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzündeki yıldızları görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yüksek tahsil yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek canının kıymetini bileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek huzur içinde yatacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments