Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek hastalıklarını yeneceğine, sıkıntılarını atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden yıldız toplamak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek içinin huzurla dolacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments