Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, başarısız olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok yıldız görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde birçok ay görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde birçok uçak görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, hayırlı bir evlat olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yıldızlı gökyüzü görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, ailenin büyüyeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet eder.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments