Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, umutsuz olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yıldızları gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek işlerin düze çıkarılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek bolluk içinde yaşayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzündeki yıldızları görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments