Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek

Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek

Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldız ve gökyüzü gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, tamamlanmadan kalacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde bir sürü yıldız görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gökyüzü yıldız görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde renkli yıldız görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments