Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzündeki yıldızları görmek

Rüyada gökyüzündeki yıldızları görmek

Rüyada gökyüzündeki yıldızları görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, işlerin sarpa saracağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, düzeninin yıkılmayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzündeki yıldızları gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kişinin her işi severek yapacağına işarettir.

Rüyada gökyüzü ve yıldız görmek planlarının bozulacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, çok hayırlı şeylere alamet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzü yıldız görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünü yıldızları görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek şansın açılacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments