Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, iş yeri sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız gördüyseniz:

  • Dinlenmek için mümkünse sessiz bir ortamı tercih etmelisiniz.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet eder.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde renkli yıldız görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments