Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması gördüyseniz:

  • Finansal veya iş hayatınıza göre değişiklikler yapmanız geçmişe oranla kolaylaşabilir.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, bahtın açılacağına delalet eder.

Rüyada yıldızın kaymasını görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, kendine geleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kayması görmek endişelerinin son bulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzü yıldız görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, yaşamın kolaylaşacağına, zorlukları aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments