Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü karanlık görmek

Rüyada gökyüzünü karanlık görmek

Rüyada gökyüzünü karanlık görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, işlerin sürekli artacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünü karanlık gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Rüyada gökyüzünü karanlık görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde karanlık görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulur.

Rüyada karanlık gökyüzü görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada her yeri karanlık görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık olduğunu görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına alamet eder.

Rüyada karanlıktan geçmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta düğün görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Rüyada karanlık mezar görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments