Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta düğün görmek

Rüyada karanlıkta düğün görmek

Rüyada karanlıkta düğün görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, talihin yüzlerine güleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta düğün gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta düğün görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yani babasına benzeyeceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, işlerin yolunda gideceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada karanlık yoldan geçmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada birinin karanlıkta görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, hile ile mal elde edeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada işyerini karanlık görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, doyasıya sefasını süreceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalettir.

Rüyada karanlık cadde görmek hep yerinde sayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada karanlık bina görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, dertlerine derman arayacağına, elin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments