Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık gökyüzü görmek

Rüyada karanlık gökyüzü görmek

Rüyada karanlık gökyüzü görmek adını aklamayı başaracağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, çocuklar gibi şen olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ortalığın karışacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine işaret eder.

Rüyada karanlık gökyüzü gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünü karanlık görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada karanlık gökyüzü görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde karanlık görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, günahlarından tövbe etmeye yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta koşmak mal ve mülk sahibi olmaya, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık odada yatmak kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, bolluğun ve bereketin artacağına delalettir.

Rüyada karanlık odada kalmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada karanlık tünele girmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine inanılır.

Rüyada zifiri karanlıkta yürümek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments