Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yeri karanlık görmek

Rüyada her yeri karanlık görmek

Rüyada her yeri karanlık görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, duaların boşa gideceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına delalettir.

Rüyada her yeri karanlık gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Rüyada her yerin karanlık olduğunu görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yeri karanlık görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada her tarafı karanlık görmek çok günah işleyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Rüyada her yerin karardığını görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, adını kirleteceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada her yere kar yağmış görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret eder.

Rüyada her yerin karla kaplı görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yer bembeyaz kar görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yeri bembeyaz görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments