Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıktan geçmek

Rüyada karanlıktan geçmek

Rüyada karanlıktan geçmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıktan geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada karanlık yoldan geçmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, vefalı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık yerden geçmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, rızkında ve malından olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada karanlık yollardan geçmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, günlerini bunun için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıktan geçmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık hava görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments