Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde karanlık görmek

Rüyada gökyüzünde karanlık görmek

Rüyada gökyüzünde karanlık görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sıkıntılarını atlatacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sahip olduklarının eksileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde karanlık gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Rüyada gökyüzünde karanlık görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü karanlık görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık gökyüzü görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine delalettir.

Rüyada karanlık sokakta koşmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Rüyada karanlık pencere görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, işinde uzmanlaşacağına, düşmanların barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık açmak rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta çamaşır asmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments