Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık mezar görmek

Rüyada karanlık mezar görmek

Rüyada karanlık mezar görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, ağız tadının kaçacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık mezar gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada karanlıkta mezar görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada karanlık mezar görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta fener yakmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok güzel günler geçirileceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta öpüşmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta birinden kaçmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık sabah görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, ününün çoğalacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta havuza girmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, yeniden can bulacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments