Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık olduğunu görmek

Rüyada karanlık olduğunu görmek

Rüyada karanlık olduğunu görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zenginlik elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Rüyada karanlıkta havuza girmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta saklanmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işarettir.

Rüyada karanlık ahır görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havayı karanlık görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta kara kedi görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıklar içinde kalmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada karanlığa girip çıkmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hanesine bolluk geleceğine, yüksek tahsil yapacağına delalet eder.

Rüyada dar karanlık sokak görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments