Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, insanların alım gücünün azalacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü bulutlu gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret eder.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek işinde profesyonel kimse olacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bol bol moral depolanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, prestij kazanılacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, şansının da açık olacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü bulut görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, onların yaralarına merhem olacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments