Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde bulut görmek

Rüyada gökyüzünde bulut görmek

Rüyada gökyüzünde bulut görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, kişinin başarılarının artacağına, öz güven kazanacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde bulut gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine işarettir.

Rüyada gökyüzü bulut görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek aç kalacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments