Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulut gördüyseniz:

  • Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments