Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzü ve bulut görmek

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzü ve bulut gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzü bulut görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments