Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek güllük gülistanlık olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, hastalıktan şifa bulmaya, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iyi günler yaşayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, maddi çıkmazların biteceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek maddi kayıpların olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayatın kolaylaşacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments