Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kötülüklerden uzak olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, mutluluğu yakalayacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu da gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, işinde en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzü bulut görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zenginliğinin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments