Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek kazancın günden güne düşeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, nimetin ve kazancın artacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar gördüyseniz:

  • Belli bir planınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sağlığının yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet eder.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzü bulut görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, günahlara delalet eder.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kaybettiği şeyi bulmasına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments