Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek kurulu düzeni olacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada bulutsuz gökyüzü gördüyseniz:

  • Tüm paranızı harcamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzü bulut görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, adını işiyle duyuracağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments