Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzü bulut görmek

Rüyada gökyüzü bulut görmek

Rüyada gökyüzü bulut görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına yorulur.

Rüyada gökyüzü bulut gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek anne duasının açılacağına, geçiminin kolaylaşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek iş hayatının düzeleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzü bulut görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments