Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzü ve yıldız görmek

Rüyada gökyüzü ve yıldız görmek

Rüyada gökyüzü ve yıldız görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sevindirici haberler alınacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzü ve yıldız gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek sıkıntılarının sona ereceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek yeni yerler göreceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız almak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü yıldızları görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzü yıldız görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, prestij kaybı yaşayacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada yıldızsız gökyüzü görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments