Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızlı gökyüzü görmek

Rüyada yıldızlı gökyüzü görmek

Rüyada yıldızlı gökyüzü görmek emeklerinin karşılığını alacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızlı gökyüzü gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde çok yıldız görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sıkıntıdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, yetkili bir göreve atanacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret eder.

Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzü ve yıldızlar görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde yıldız topluluğu görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kötü yola sapmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments