Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları gördüyseniz:

  • Kendinize veya fiziksel durumunuza odaklanmalısınız.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, iş hayatında zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, geçim kaygısı duymayacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla dolu görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde yıldız görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments