Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden yere inmek

Rüyada gökyüzünden yere inmek

Rüyada gökyüzünden yere inmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, daha sonra işlerin açılacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden yere inmek gördüyseniz:

  • Bırakın başkaları siz müdahale etmeden gerekeni yapsın.

Rüyada gökyüzünden yere inmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yükselip inmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek ekmeğinin çoğalacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden inmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Rüyada uçakla yere inmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yollarını ayıracağına işarettir.

Rüyada uçarak yere inmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments