Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, keyfin kaçacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, açların doyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Sizin etkilemek istediğiniz kişiler varsa, insanları etkilemeniz zor olabilir.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada iple aşağı inmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, donatacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada merdivenden aşağı inmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments