Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne yükselip inmek

Rüyada gökyüzüne yükselip inmek

Rüyada gökyüzüne yükselip inmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzüne yükselip inmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada gökyüzüne yükselip inmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden yere inmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden inmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşekle yük taşımak şansının açık olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüklü katır görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments