Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak yere inmek

Rüyada uçarak yere inmek

Rüyada uçarak yere inmek maddi kolaylığa ulaşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçarak yere inmek gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı güçlendirebileceksiniz.

Rüyada uçarak yere inmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işarettir.

Rüyada uçarak inmek bedeninin şifa bulacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına inanılır.

Rüyada uçarak aşağı inmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada merdivenden uçarak inmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten uçarak inmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada uçarak denize inmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada uçarak camiye inmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments