Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden inmek

Rüyada gökyüzünden inmek

Rüyada gökyüzünden inmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, mülk sahibi olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ferahlığa çıkacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden inmek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Rüyada gökyüzünden inmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayallere kavuşulacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne yükselip inmek üzerinde kafa yoracağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden yere inmek sağlıklı bir ömür süreceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada kat inmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada beton merdivenden inmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, kötü haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments