Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden aşağı inmek

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek elinin darlığa düşeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini bunu başaracağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin buna ihtiyacı var.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipten aşağı inmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada camdan aşağı inmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Rüyada merdivenle aşağı inmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada bayırdan aşağı inmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine delalettir.

Rüyada tepeden aşağı inmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments