Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla yere inmek

Rüyada uçakla yere inmek

Rüyada uçakla yere inmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, rakiplerin üzüleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet eder.

Rüyada uçakla yere inmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Rüyada uçakla yere inmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, hasret giderileceğine tabir olunur.

Rüyada uçakla inmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Rüyada uçakla denize inmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada uçaktan inmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçmak ve yere inmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada havadan yere inmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden yere inmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada yer altina inmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments