Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı haberler alacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Hızlı gelişmelerin arasında neler olup bittiğini anlamaya çalışmak çölde su aramak kadar zor olabilir.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet eder.

Rüyada yokuş çıkıp inmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, başarılı bir kişi olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek tatsızlık olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven çıkıp inmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaca çıkıp inmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sağlıklı bir kişi olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada dağa çıkıp inmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, gün sayacağına rivayet eder.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, başarılarını ispat edeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments