Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, borçların artacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nur indiğini görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada gökten nur indiğini görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, geçim derdinin kalmayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde nur görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, şanssızlık yaşanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek konfor içinde yaşayacağına, işsizseniz işe gireceğinize, çok hayırlı işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments