Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde nur görmek

Rüyada gökyüzünde nur görmek

Rüyada gökyüzünde nur görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde nur gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde nur görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Rüyada nur dağını görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet eder.

Rüyada kabede nur görmek büyük bir servete kavuşacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada nurdan melek görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini nur içinde görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments