Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne nur indiğini görmek

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne nur indiğini gördüyseniz:

  • Geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek için çalışmalısınız.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kalben çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada gökten nur indiğini görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çevresinin genişleyeceğine, nasibin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek hakkı olanlara kavuşacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada nur indiğini görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü insanlar görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde nur görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur yüzlü birini görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü nurlu görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments