Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden at indiğini gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok icraate önem vermeniz size yardımı dokunabilecek veya sunacak şeyleri olan kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, her istediğini elde edeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek büyük adımlar atılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada gökten at indiğini görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada attan indiğini görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde at görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan at görmek bir konuda destek alacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek yersiz yere suçlanacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Çok kalabalık insan topluluğu gördüm.ve gökten kırmizi kuyruklu bir çok at inip gökyüzünden sanki deprem oluyormuş gibi toz toprak kalkıyordu insanlar kaçişiyordu sanki kıyamet kopuyordu lütfen yorumlarmisiniz