Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını gördüyseniz:

  • Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kendisine uğur getireceğine alamet eder.

Rüyada nur yağdığını görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine nur yağdığını görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nur yağmak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, mevki edineceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde nur görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek şeref ve rütbeye, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments