Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten nur indiğini görmek

Rüyada gökten nur indiğini görmek

Rüyada gökten nur indiğini görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada gökten nur indiğini gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada gökten nur indiğini görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına tabir olunur.

Rüyada nur indiğini görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına yorulur.

Rüyada gökten indiğini görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten koç indiğini görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulur.

Rüyada gökten melek indiğini görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments