Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur indiğini görmek

Rüyada nur indiğini görmek

Rüyada nur indiğini görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, hastalıklardan kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hikmete kavuşacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur indiğini gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada nur indiğini görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, başarılı olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada gökten nur indiğini görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işaret eder.

Rüyada gemiyi denize indirmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada melek indiğini görmek hayırlı adımlar atacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada duvardan indiğini görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments