Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntıların azalacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına alamet eder.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek düşmanını alt edeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, maddi gücünün katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments