Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzü yıldız görmek

Rüyada gökyüzü yıldız görmek

Rüyada gökyüzü yıldız görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, aile saadetinin de artacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzü yıldız gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek başka işler deneyeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzü ve yıldız görmek çocuk sahibi olacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldızsız gökyüzü görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yarınlara bakacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde yıldız topluluğu görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, üzüleceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments